Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Näin ymmärrät raamattua

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

22 22,00 €

Info

Miten saan enemmän irti omasta raamatunlukemisestani? Mitä tapahtui Uuden ja Vanhan testamentin välisenä ajanjaksona? Miten kaikki Raamatun kirjat sopivat yhteen kokonaisuutena?
Kpl:

Tämä kirja vastaa näihin kysymyksiin ja antaa lukijan käyttöön selkeät ja ymmärrettävät apuvälineet Raamatun tutkisteluun. Kirja sisältää 13 opetuskirjoitusta tämän hetken merkittävimpiin lukeutuvilta evankelikaalisilta raamatuntutkijoilta, kuten C. John Collinsilta, Thomas Schreinerilta, Gordon Wenhamilta ja Darrell Bockilta.

Teos auttaa lukijaa:

Näkemään Raamatun kertomuksen kokonaiskuvan.
Ymmärtämään Vanhan ja Uuden testamentin teologiaa.
Lukemaan Raamatun eri osia niiden asiayhteyden mukaisesti.
Tietämään, mitä tapahtui Vanhan ja Uuden testamentin välisenä aikana.

Sen lisäksi, että kirjassa käsitellään Raamatun eri kirjallisuudenlajeja, kirjassa valaistaan kreikkalais-roomalaista maailmaa yleensä sekä erityisesti juutalaisuuden eri suuntauksia uusitestamentillisena aikana. Auttaakseen lukijaa sijoittamaan raamatunjakeet asiayhteyteensä, kirja sisältää myös Vanhan ja Uuden testamentin aikajanakaaviot ja yhteenvedon testamenttien välisen ajan tapahtumista.

Kirja on hyödyllinen sekä yleisenä katsauksena Raamattuun että perusteellisemman Raamattuun paneutumisen ja raamatunopetuksen työvälineenä. Se auttaa lukijaa kasvattamaan omaa ymmärrystään Raamatusta ja kykyään soveltaa Raamatun opetuksia arkielämään.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 978-951-585-323-3
Kirjailija Wayne Grudem & al.
Kustantaja Kuva ja Sana
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä 175
Ilmestymisvuosi 2016
Sidonta nidottu