Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Naisen salaiset kansiot

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

18.5 18,50 €

Info

Maija Nyman etsii kirjassa avaimia naisen salaisiin kansioihin. Elämänkaaremme ja sen tärkeät taitekohdat, muistojen mansikkapaikat ja ihmissuhteiden kiehtovat kuviot ovat lähtökohtina suorasukaiselle pohdinnalle. Kiinnostavat kohtaamiset ja yksittäiset arkitapahtumat kuljettavat ajatuksia avaramalle ja antavat avaimia omien salaisten kansioiden maailmaan.

Kpl:

"Ihminen kantaa itsessään salaisuuksia. Kaikki eletty ja koettu on kirjattu talteen muistimme sokkeloihin, ajatusten aaltoihin, mielikuvien ja mielleyhtymien mereen. Kaikilla on omat salaiset kansionsa. Naisella naisen kansiot, miehellä miehen. Ne kätkevät sisäänsä tärkeitä asioita, ja niitä avataan ajallaan erilaisin keinoin.

Vuosien varrella elämäämme lähetetään sopivia ihmisiä avaamaan kansioitamme. Läheiset ihmiset, puoliso ja erityisesti poikamme ovat haastaneet minua rehelliseen itsetutkisteluun.

Silloin tällöin joku saa tulla hyvin lähelle. Rakkauden lämmössä uskallamme avata itsestämme sellaista mitä emme muuten voisi. Varmaa on, etteivät salaiset kansiomme avaudu väkivalloin. Siihen tulee olla lupa sisältäpäin. Vapaaehtoisesti.

Elämän virheet, häpeät ja pettymykset uskaltautuvat esiin kun aika on. Aivan kuten ilo ja täyteyskin odottavat aikaansa.

Totuus itsestämme raivaa tietä uusille versoille, jotka odottavat puhkeamista kukkaan. Vasta silloin naisen elämässä voi alkaa hedelmien aika. Kypsien hedelmien, jotka toivottavasti ovat makeita ja voivat ravita muita lähellä ja kauempana."


Toimittaja, kolumnisti, kirjailija Maija Nyman on alkuperäiseltä koulutukseltaan sairaanhoitaja. Hän on julkaissut useita naisen elämää ja parisuhdetta käsitteleviä kirjoja sekä mm. Eine Lehtisen elämäkerran Kokonaisena. Hän on myös toimittanut Anne Friedin kirjoituksista kootun palkitun kirjan Avoimin silmin.Miehensä pastori Hannu Nymanin kanssa hän vetää parisuhdeprojektia Ilta rakkaudelle.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789516556508
ISBN 978-951-655-650-8
Kirjailija Nyman Maija
Kustantaja Karas-Sana Oy
Sivumäärä 181
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 4. p.
Kirjastoluokka 14.8
Formaatti 120 x 205 mm
Sidonta Nidottu, pehmeäkantinen