Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Nyt aamu tulee useammin

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

25 25,00 €

Info

Eva Kleman vie meidät herkälle vaellukselle kohti lohdutusta. Tekstit ovat täynnä oivallusta, vakavuutta ja huumoria, ja niiden kautta hän osoittaa uskoon kätkeytyvän ihmeellisen luottamuksen.

Kpl:

Askel askeleelta opimme kulkemaan eteenpäin. Valo tulee hitaasti takaisin. Emme välttämättä koskaan saa tyhjentäviä vastauksia, mutta kysymykset tekevät joka tapauksessa yhä vähemmän kipeää. Vaikean ajan jälkeen on elämää. Hyvää elämää.

Toisessa kirjassaan Nyt aamu tulee useammin Eva Kleman vie meidät mukanaan herkälle vaellukselle kohti lohdutusta. Evan tekstit ovat täynnä oivallusta, vakavuutta ja huumoria. Ne osoittavat, miten ihmeellinen luottamus uskoon kätkeytyy.

Christina Kjellgrenin kauniit akvarellit myötäilevät Evan kerrontaa auttaen meitä näkemään uusia ulottuvuuksia ja löytämään sisimmästämme omia kuvia. Yhdessä ne muodostavat hienovaraisen kokonaisuuden, joka koskettaa.

Eva Kleman on Pelastusarmeijan upseeri, jolla on vaikuttava tausta julistajana, opettajana, päätoimittajana ja viestintäpäällikkönä. Vuodesta 2013 lähtien hän on johtanut yhdessä miehensä kanssa Pelastusarmeijan työtä Suomessa ja Virossa. Häneltä on julkaistu aiemmin suomeksi kirja Omin silmin (Päivä 2014).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757522
ISBN 978-952-475-752-2
Kirjailija Eva Kleman
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 143
Ilmestymisvuosi 2015 joulukuu
Painos 1. p.
Kirjastoluokka 24
Formaatti 148 x 210 mm
Sidonta sidottu
Lisätietoa Piirroskuvat