Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Omin silmin

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

25 25,00 €

Info

Valmentautuminen uudenlaiseen näkemiseen kävi välttämättömäksi, kun syöpäkasvain oli viemäisillään Eva Klemanin näön. Hän on harjoitellut näkemään ohi rajoitusten, mitä ne sitten ovatkin Vaikeimman kriisin jälkeen tuli voimakas halu kertoa Jumalan läsnäolosta; sellaisena kuin Eva sen näkee. Omin silmin.
Kpl:

Valmentautuminen uudenlaiseen näkemiseen kävi välttämättömäksi, kun syöpäkasvain oli viemäisillään Eva Klemanin näön. Hän on harjoitellut näkemään ohi rajoitusten, mitä ne sitten ovatkin Vaikeimman kriisin jälkeen tuli voimakas halu kertoa Jumalan läsnäolosta; sellaisena kuin Eva sen näkee. Omin silmin. Eva Kleman näkee syvälle ja kauas. Hän on nähnyt sekä epätoivoa että surua. Mutta päällimmäisiksi nousevat ilo ja Jumalan huolenpidosta kumpuava rauha.

Christina Kjellgrenin tyylikkäät akvarellit ovat nekin yksi tapa tarkastella maailmaa. Ne täydentävät tekstejä erittäin hienosti.

Eva Kleman on toiminut vuodesta 1981 lähtien Pelastusarmeijan upseerina. Vilkas keskustelu, sanat ja viestintä eri muodoissaan ovat aina olleet merkittävä osa hänen elämäänsä ja työtään julistajana, opettajana, päätoimittajana ja Pelastusarmeijan viestintäpäällikkönä. Vuodesta 2013 lähtien eversti Eva Kleman on johtanut yhdessä miehensä kanssa Pelastusarmeijan työtä Suomessa ja Virossa.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756860
ISBN 978-952-475-686-0
Kirjailija Kleman Eva
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Mirja Sevón
Sivumäärä 153 s.
Ilmestymisvuosi 2014
Painos 1.painos
Kirjastoluokka 24
Formaatti 148 x 210 mm
Sidonta sidottu
Lisätietoa Ruosti- ja englantikieliversiot samaan aikaan