Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Paremman avioliiton rakkauspankki, up. 2018

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

39 39,00 €

Info

Erinomainen, käytännöllinen työkalu avioliittoleirien ja -kurssien vetäjille ja myös yksityishenkilöille, jotka haluavat perehtyä avioliiton dynamiikkaan.

Kpl:

Avioliitto on elämän suurin sijoitus. Parisuhde tarvitsee kuitenkin virikkeitä voidakseen hyvin; samalla kun rakkaus houkuttaa, se myös haastaa. Perheiden pahoinvointi heijastuu yhteiskuntaan monenlaisina huolestuttavina ilmiöinä, joista avioerot ovat vain yksi. Masennus, uupumus, lasten oirehtiminen ja traagiset henkirikokset kielivät tulehduspesäkkeistä kaikkein lähimmissä ihmissuhteissa.
"Paremman avioliiton rakkauspankki" peilaa ennen kaikkea suomalaista perhe-elämää. Kirja on syntynyt tarpeesta saada lääkettä aviosuhteen tulehduksiin. Avioliittotyöstä saadut kokemukset osoittavat, että monet ongelmat voidaan ratkaista yllättävän helposti. Kirja toimiikin ajattelun apuna oman avioliittonsa tilannetta pohtiville sekä tietopankkina kaikille, jotka laativat luentoja ja alustuksia erilaisiin avioliittotapahtumiin. Lukujen lopussa olevat kirjallisuusluettelot ohjaavat muiden tiedonlähteiden äärelle.
4., uudistettu painos.
Yhteistyössä Parempi avioliitto ry:n kanssa

Valtit:
Tämän pankin asiakkuus kannattaa!
Tutkittua, koeteltua tietoa avioliiton lainalaisuuksista
Kätevä työkalu avioparityöhön
Aina ajankohtainen

Kohderyhmät:
Avioliittoleirien ja -kurssien vetäjät
Parisuhdeterapeutit
Kaikki, jotka haluavat perehtyä avioliiton dynamiikkaan

Hanna Ranssi-Matikainen on teologian tohtori, jonka väitöskirja Yhdessä sittenkin – Kokemukset erokriisistä, vertaistuesta ja muutoksesta parisuhteessa julkaistiin Kirkon tutkimus- keskuksen julkaisusarjassa vuonna 2012. Kirjoittajalta on aiemmin ilmestynyt lapsen silmin kuolemaa käsitellyt Jospa ukki nukkuukin? -tietoteos, joka oli Suomen hau- taustoimistojen liiton 60-vuotisjuhlakirja (2002).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757218
ISBN 978-952-475-721-8
Kirjailija Hanna Ranssi-Matikainen
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä n. 375
Ilmestymisvuosi 2018
Painos 5. p.
Kirjastoluokka 14.8
Formaatti 175 x 225 mm
Sidonta Sidottu, flex cover