Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Peloista rohkeaan elämään

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

5 5,00 €

Info

Pelko kuuluu ihmisen perustunteisiin. Se voi kuitenkin myös kahlita ja haitata elämää, jos se varoittaa uhkista, joita ei todellisuudessa ole. Kirja selventää pelkojen taustalla olevia syitä.
Kpl:
Pelko kuuluu ihmisen perustunteisiin. Sen tehtävä on suojella meitä todellisilta vaaroilta. Pelko voi kuitenkin kahlita ja haitata elämää, jos se varoittaa uhkista, joita ei todellisuudessa ole. Kirja selventää pelkojen taustalla olevia syitä.

Psykologi Pirjo Alajoki valottaa kirjassa monipuolisesti pelkojen psyykkisiä ja hengellisiä juuria ja niiden vaikutusta sekä yksityisen ihmisen elämässä että yhteiskunnassa. Hän tuo esiin keinoja, joiden avulla voi oppia kohtaamaan pelkonsa ja selviämään niiden kanssa. Näin itsetuntemus ja rohkeus voivat kasvaa.

Pirjo Alajoki, FM ja PsM, tunnetaan puhujana monissa tilauksuuksissa. Hänellä on pitkäaikainen kokemus kansainvälisestä lähetys- ja kehitysyhteistyöstä Operaatio Mobilisaatiossa (OM). Häneltä ovat aiemmin ilmestyneet kirjat Menneisyys kantaa anteeksiantamuksen kautta (2003), Masennus elämän voimavarana (2004) ja Naiseus vedenjakajalla - Kristillinen näkökulma feminismiin (2005).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789516195332
Kirjailija Pirjo Alajoki
Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie
Sivumäärä 288
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 14.8
Ilmestymisvuosi 2010