Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Polku316 - Uusi Jumalaa rakastava sukupolvi

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

25 25,00 €

Info

Polku316 on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat lasten ja nuorten parissa kristillisinä kasvattajina. Se tarjoaa vinkkejä ja virikkeitä kaikille kristityille, joiden lähipiirissä on lapsia.
Kpl:

Monissa seurakunnissa harmitellaan sitä, ettei siellä ole lapsia. Usein puuttuu ohjaajia, toisinaan lapsia. Samaan aikaan osa lasten vanhemmista kokee, että heillä ei ole kasvattajina tarvittavia työkaluja. He ottaisivat mielihyvin vastaan apua ja tukea.

Jumala haluaa, että hänen tuntemisensa siirtyy sukupolvelta toiselle. Hän antoi siitä käskyn jo Raamatun alkulehdillä. Eikö lapsi ole tarpeeksi tärkeä, vai miksi emme aina ota Jumalan käskyä todesta?

Mitä tapahtuisikaan, jos seurakunta ja perheet päättäisivät yksissä tuumin ryhtyä toteuttamaan Jumalan antamaa käskyä? Entä jos seurakunta alkaisi entistä paremmin tukea perheitä? Entä jos lapsilla ei olisikaan enää tylsää seurakunnassa, vaan he saisivat oppia Jumalasta uudella, käytännöllisellä tavalla seurakunnassa ja perheessä?

Polku316-kirja tukee kristillistä 20ta Suomessa. Se on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat 3–16-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa kristillisinä kasvattajina. Se tarjoaa vinkkejä ja virikkeitä vanhemmille ja seurakunnille — kaikille kristityille, joiden lähipiirissä on lapsia.

Kirja ei pyri antamaan vastauksia kaikkiin kysymyksiin vaan pikemminkin yllyttää lukijan unelmoimaan ja toteuttamaan unelmiaan uuden sukupolven keskellä. Käytännön toteutuksessa auttavat kirjan tarjoamat työkalut.

Jumalan suunnitelma on hyvin yksinkertainen. Meidän on vain uskallettava osallistua sen toteuttamiseen!

Kuvitus Markku Pitkänen.


Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524755818
ISBN 978-952-475-581-8
Kirjailija Marika Hakola, Tommi Koivunen
Kustantaja Päivä osakeyhtiö
Sivumäärä 172
Sidonta nidottu
Kirjastoluokka 23
Ilmestymisvuosi 2013
Formaatti 75 x 250 mm