Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Rajanvetoa johtajille

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

34 34,00 €

Info

Kirjassaan "Rajanvetoa johtajille" Henry Cloud antaa esimerkkejä työyhteisön ja johtajan suoritukseen vaikuttamisesta. Neurotieteen uusimpien löytöjen nojalla Cloud osoittaa, että johtajalta edellytetään rajanvetoa: hänen on luotava olosuhteet, joissa aivot toimivat. Kirjaimellisesti. Kirja haastaa johtajia ottamaan heille kuuluvan vastuun.
Kpl:

Kirjassaan "Rajanvetoa johtajille" Henry Cloud antaa esimerkkejä työyhteisön ja johtajan suoritukseen vaikuttamisesta. Neurotieteen uusimpien löytöjen nojalla Cloud osoittaa, että johtajalta edellytetään rajanvetoa: hänen on luotava olosuhteet, joissa aivot toimivat. Kirjaimellisesti.

Kirja haastaa johtajia ottamaan heille kuuluvan vastuun. Johtajuuteen sisältyy "älytön" vastuu. Oikeanlaiset rajat luovat tunneilmaston, joka tehostaa työsuoritusta, lisää työviihtyvyyttä ja vahvistaa sitoutumista. Asettamalla rajoja hyvä johtaja luo ja sallii uutta. Henry Cloud kuvaakin palvelevaa johtajuutta parhaimmillaan.

Henry Cloud on kliinisen psykologian tohtori, menestyskirjailija ja johtajuuskonsultti sekä suosittu puhuja kansainvälisissä johtajuuskonferensseissa. Häneltä on aiemmin julkaistu teos Välttämätön piste (Päivä 2012). Henry Cloud asuu Yhdysvaltain Kaliforniassa.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756952
ISBN 978-952-475-695-2
Kirjailija Henry Cloud
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Johanna Hartikainen
Sivumäärä 240
Ilmestymisvuosi 2014
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu