Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Nettikirjakauppa.com / Kustannus Oy Uusi Tie, Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Rekisterin nimi
Nettikirjakauppa.comin kuluttaja-asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa Nettikirjakauppa.comin markkinointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot
Palvelussa voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja: asiakkaan nimi, osoite, matkapuhelinliittymän numero, päätelaitteen tiedot, sähköpostiosoite, lupatiedot ja kiellot, tunnistamis- ja käyttötiedot, tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot, palvelutiedot ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan täydentää ja päivittää myös väestörekisteristä, kaupparekisteristä, Tilastokeskuksen ja TNS Gallupin rekistereistä, luottotietorekisteristä ja suoramarkkinointiliiton ylläpitämistä kieltorekistereistä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.

Tietojen luovutus
Rekisterinpitäjä ei luovuta kilpailijoiden tietoja toiselle yritykselle tai muulle kolmannelle taholla suoramarkkinointia tai muuta käyttötarkoitusta varten.



Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

Tarkastus- ja kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukainen oikeus tietojensa tarkistamiseen sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Nettikirjakauppa.com/ Kustannus Oy Uusi Tie, Opistotie 1, 12310 Ryttylä