Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Roosa ja Valdemar

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

15 15,00 €

Info

Näissä iltatarinoissa ystävykset Roosa ja Valdemar-varis kertovat toisilleen eläimistä, joita tuntevat tai ovat tavanneet. Tarinat ovat itsenäisiä, mutta Roosan ja Valdemarin ystävyys syvenee niiden edetessä.
Kpl:

Emma Pulkkisen iltatarinoissa ystävykset Roosa ja Valdemar-varis kertovat toisilleen eläimistä, joita tuntevat tai ovat tavanneet.

Tarinat etenevät vuodenkierron mukaan, ja niitä on neljä joka kuukaudeksi. Tarinat sijoittuvat suomalaiseen luontoon tai kaupunkiympäristöön. Roosa ja Valdemar pohtivat arkisten asioiden ohella kaikkia tärkeitä asioita maan ja taivaan välillä, kuten elämää ja kuolemaa, hengellisiä asioita, ystävyyttä, rakkautta ja rohkeutta, kiusaamista, erilaisuutta ja itsetuntoa.

Tarinoita voi lukea kotona, kerhoissa, leireillä ja muuallakin, missä on lapsia kuulolla. Tarinat ovat itsenäisiä, mutta Roosan ja Valdemarin ystävyys syvenee niiden edetessä.

Emma Pulkkinen toimii lastentarhanopettajana päiväkodissa. Hän harrastaa partiota ja luonnossa kulkemista, pitää lasten elokuvista ja lastenteatterista ja ihastelee elämän pieniä asioita. Hän on naimisissa, ja hänellä on neljä lasta. Emma Pulkkiselta on ilmestynyt aiemmin lastenkirja Jänö Mustakorva ja postilaatikon yllätys (Päivä 2003) ja elämänkertakirja Francesca (Päivä 2010).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757720
ISBN 978-952-475-772-0
Kirjailija Pulkkinen Emma
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä ei saatavilla
Sivumäärä noin 176 s.
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 1. painos
Kirjastoluokka L84
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta Sidottu, kovakantinen