Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Salatut sanat

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

25 25,00 €

Info

Kaksikymmentä vuotta sitten norjalaiset Ingjerd ja Sigmund Evensen lähtivät raamatunkäännöstyöhön Papua-Uuteen-Guineaan umanakainaheimon pariin.
Kpl:
Vanha päällikkö Kaeta kumartui minua kohti niin lähelle, että hän melkein kosketti kasvojani, ja kysyi hiljaa: ”Tunnetko Iyesun?”
Ällistyin, koska en ollut odottanut sellaista kysymystä.
”Tunnen”, sanoin, ”kyllä tunnen.”
Kaksikymmentä vuotta sitten norjalaiset Ingjerd ja Sigmund Evensen matkustivat kahden pienen lapsensa kanssa Papua-Uuteen-Guineaan raamatunkäännöstyöhön. Bonenepissa, ylhäällä vuoristossa asui umanakaina-heimo hyvin eristyneenä muusta maailmasta ja vailla omaa kirjakieltä. Heimon tietäjä oli kuitenkin nähnyt unessa valkoisen miehen, joka avaisi tietä "Iyesulle". Ja "Iyesusta" taas tiedettiin ihmeellisiä asioita...
Kirjassa kerrotaan avoimesti ja eloisasti monista koettelemuksista, haasteista ja iloistakin, joita Evensenit kohtasivat ennen kuin heimo lopulta sai lukea Uutta testamenttia omalla kielellään.

Wycliffe Raamatunkääntäjät ry.

Sigmund Evensen on koneinsinööri, josta tuli kielitieteilijä ja raamatunkääntäjä. Hän on Norjan Wycliffe Raamatunkääntäjät -järjestön johtaja. Monivuotisesta työstään umanakaina-heimon parissa hän on saanut perheineen Bibelpriset 2002 -palkinnon, ja hänen kirjansa on valittu vuonna 2003 Norjassa vuoden kristilliseksi kirjaksi. Norjan televisio on esittänyt dokumenttielokuvan Evensenien työstä.
Wycliffe-järjestöperheen suomalainen jäsenjärjestö Wycliffe Raamatunkääntäjät ry on mukana raamatunkäännös- ja lukutaitotyössä sekä monissa tukitehtävissä eri puolilla maailmaa.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524751483
ISBN 978-952-475-148-3
Kirjailija Sigmund Evensen
Sivumäärä 299
Sidonta sidottu
Kirjastoluokka 26
Ilmestymisvuosi 2006
Formaatti 135 x 210 mm