Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Seitsemän miestä ja heidän suuruutensa salaisuus

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

25 25,00 €

Info

Kirja seitsemän hyvin erilaisen mutta vahvasti vaikuttaneen miehen elämästä antaa meillekin rakennusaineita elämään ja viisautta valintoihin.

Kpl:

Eric Metaxas on valinnut kirjaansa seitsemän hvyin erilaistan mutta - myös yhteiskunnallisesti - vahvasti vaikuttanutta miestä. George Washington, William Wilberforce, Eric Liddell, Dietrich Bonhoeffer, Jackie Robinson, paavi Johannes Paavali II ja Charles Colson ovat vahvoja persoonia. Jokainen heistä kamppaili pysyäkseen vahvana tilanteissa, jotka olisivat saaneet heikomman miehen horjumaan. Yhteistä heille on usko ja luottamus Jumalaan sekä nöyrä sydän, joka on saanut heidät palvelemaan pyyteettömästi lähimmäisiään, kestämään koettelemuksia ja uhmaamaan vaaroja.

Omalla kiehtovalla tyylillään Eric Metaxas pohtii, mitä miehisyys merkitsee. Median ja populaarikulttuurin esittämä kuva maskuliinisuudesta ei vastaa kuvaa, joka avautuu Raamatusta ja ihmiselämän historiasta.

Mitä mieheltä nykyään edellytetään, jotta hän olisi esimerkillinen isä, veli, aviomies, johtaja, valmentaja, sielunhoitaja, muutoksentekijä ja viisas mies? Miten puolustetaan käytännössä rehellisyyttä, rohkeutta ja hyväntekeväisyyttä aikana, jolloin kulttuuri ja koko maailma haraa tuollaisia arvoja vastaan?

Kaikenikäiset miehet saavat kirjasta rakennusaineita elämäänsä ja viisautta valintoihinsa. Mutta kirjan miehet ovat esikuvia ja innostajia myös naisille, auttavat heitäkin tunnistamaan tervettä ja oikealla tavalla vahvaa miehisyyttä ympärillään.

Eric Metaxas on menestyskirjailija, jonka kirjoittamia elämänkertoja, lastenkirjoja ja kansantajuisia apologiateoksia on käännetty lähes kahdellekymmenelle kielelle. Hän on myös suosittu puhuja, ja hän on toiminut televisiossa kommentaattorina kulttuurikysymyksissä. Hän on perustanut Manhattanille New Yorkin Socrates in the City -keskustelufoorumin, jossa puhutaan ´´elämästä, Jumalasta ja muista pikku asioista´´.  Foorumin tarkoituksena on rohkaista kiireisiä menestyjiä ajattelemaan elämän suuria kysymyksiä. Metaxasilta on aiemmin ilmestynyt suomeksi teos Bonhoeffer - Pastori, marttyyri, näkijä, vakooja (Päivä 2013, yhteistyössä Kustannus Oy Uusi Tie).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757072
ISBN 978-952-475-707-2
Kirjailija Eric Metaxas
Kustantaja Päivä osakeyhtiö Kustannus Oy Uusi Tie
Sivumäärä 239
Sidonta Sidottu, kovakantinen
Painos 1. p.
Kirjastoluokka 99
Ilmestymisvuosi 2015
Formaatti 150 x 225 mm