Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Suuressa Mukana - Joulukalenteri 2017

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

5 5,00 €

Info

Uuden Tien joulukalenteri
Kpl:

Suuressa mukana -joulukalenteri tuo lähetystyön lähellesi!


Tätä kaikenikäisille soveltuvaa joulukalenteria pääset avaamaanjoulukuussa netissä ja paperilla ja siinä on sisältöä.

Videojoulukalenterissa osoitteessa www.suuressamukana.fi/joulukalenteri on joka päivälle lähetystyöstä kertova video. Lisäksi netissä on joka päivälle kysymys, johon vastaamalla osallistut päivittäiseen arvontaan. Arvontaan osallistuminen ei edellytä kalenterin ostamista.

Paperisessa joulukalenterissa on kolmea eriväristä luukkua: vihreät kehottavat lukemaan Raamattua, punaisissa on vinkki mitä tehdä joulua odotellessa ja keltaisissa on kysymys, johon voit käydä vastaamassa netissä. Muistathan, että nettikalenterista löydät kysymyksiä joka päivä.


Joulukalenterin on julkaissut Suomen Ev.lut. Kansanlähetys (SEKL). Kansanlähetys on Raamatun ja luterilaisen tunnustuksen pohjalta toimiva yhdistys, jonka tavoitteena on toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä sekä kotimaassa että ulkomailla. Toiminta tapahtuu kotimaassa 17 piirijärjestön kautta. Kansanlähetyksellä on noin sata lähetystyöntekijää, jotka työskentelevät Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa ja Oseaniassa. Lisätietoa: www.sekl.fi.

Suuressa mukana ohjaa ihmisiä mukaan Kansanlähetyksen toimintaan. Voit osallistua piiritoimintaan ja tapahtumiin tai lähteä lähetystyöhön sekä tukea lähettejä tai työkohteita rukouksin ja taloudellisesti. Lisätietoa: www.suuressamukana.fi.

Ostamalla tämän joulukalenterin tuet Kansanlähetyksen työtä ja olet samalla Suuressa mukana. Lämmin kiitos!

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

Ennakkotilaustuote (Toimitukset alkavat pvm) 1.9.2016
Ilmestymisvuosi 2016