Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Täydelliset älkööt vaivautuko, nid.

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

19 19,00 €

Info

Seurakunta voi vieläkin mullistaa ihmisen elämän. Tärkeintä on luoda oikeanlainen kulttuuri, jossa toivotetaan tervetulleiksi vajavaisetkin.
Kpl:

”Minua kiinnosti tämä kursailematon paikka, jossa korostettiin sisäistä kasvua Kristuksessa eikä ulkoisia puitteita”, kertoo ”Jeremy” kirjassa ”Täydelliset älkööt vaivautuko”. Kirja on täynnä vastaavia elämäntarinoita: lukemattomat ihmiset ovat tulleet seurakuntaan silkkaa uteliaisuuttaan mutta löytäneet sieltä vastauksia kipeisiin kysymyksiinsä ja suunnan elämälleen.

Seurakunnan pastori John Burke toteaakin, että ”jälkikristillisessä” maailmassamme seurakunnalla on edessään kaikkien aikojen suurin haaste — ja suurin mahdollisuus: Jumala kiehtoo tuhansia hengellisesti uteliaita.

Miten elää todeksi ilosanomaa Kristuksesta alati muuttuvassa kulttuurissa? ”Täydelliset älkööt vaivautuko” kertoo epätäydellisistä ihmisistä, joiden elämässä Jumala on tehnyt täydellistä työtä. Seurakunta voi vieläkin mullistaa ihmisen elämän. Tärkeintä on luoda oikeanlainen kulttuuri, jossa toivotetaan tervetulleiksi vajavaisetkin.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524759120
ISBN 978-952-475-912-0
Kirjailija Burke John
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Tervo Ulla
Sivumäärä 384
Ilmestymisvuosi 2018
Painos 2. painos
Kirjastoluokka 23.1
Formaatti 148 x 213
Sidonta nidottu