Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Toiveena sisäinen paraneminen

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

18.5 18,50 €

Info

Jokainen on kokenut ahdistusta: joillakin se ilmenee yllättävän kriisin tai elämäntilanteen yhteydessä, toisilla osana jokapäiväistä elämää.
Kpl:

Jokainen on kokenut ahdistusta: joillakin se ilmenee yllättävän kriisin tai elämäntilanteen yhteydessä, toisilla osana jokapäiväistä elämää.

Toipumistyö käynnistyy usein vasta pakon edessä, kun ahdistus on kasvanut lähes sietämättömäksi. Paha olo saa pysähtymään ja kysymään ”Mikä minun oikein on?” Kristillinen toipumisryhmä (Krito) tarjoaa monelle turvallisen paikan oman elämän hahmottamiseen ja ongelmien työstämiseen.

Tässä materiaalissa käsitellään toipumistyön kannalta keskeisiä alueita: mm. Minun kipuni, Kuka minä oikeastaan olen? Mistä minä tulen? Millaisia minun tunteeni ja kokemukseni ovat? Mitä on toipuminen jne. ja tarjotaan myös välineitä työstää eri aiheita.

Materiaalia ovat kirjoittaneet ja koonneet psykologi, psykoterapeutti Mirja Sinkkonen ja Kansan Raamattuseuran (KRS) Kritotyön vastaava, diakonissa Paula Tähtinen. KRS:n pitkäaikainen julistustyöntekijä, rovasti Jorma Kalajoki on kirjoittanut Krito-työn teologista perustaa käsittelevän luvun, niinikään julistustyöntekijä Merja Luukkonen ja eräät nimettöminä pysyttelevät naiset ja miehet ovat halunneet antaa oman toipumistarinansa yhteiseen käyttöön.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789516556225
ISBN 978-951-655-622-5
Kirjailija Sinkkonen Mirja, Tähtinen Paula
Kustantaja Karas-Sana Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Ilmestymisvuosi 2011
Kirjastoluokka 14.8
Sidonta nidottu