Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Totta sinulle - ei minulle

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

20 20,00 €

Info

Maailma ei suvaitse kristittyjen uskonilmauksia. Paul Copan antaa selkeitä, ytimekkäitä ja punnittuja vastauksia kriittisiin huomautuksiin.
Kpl:

Maailma ei suvaitse kristittyjen uskonilmauksia. Olet ehkä kuullutkin monia kommentteja, joilla yritetään kumota kristillinen usko.

Esimerkiksi: Kaikki uskonnot ovat pohjimmiltaan samanlaisia. Voimme olla hyviä ilman Jumalaa. Jeesus on kuin kuka tahansa merkittävä uskonnollinen opettaja. Ihan sama, mihin uskot kunhan olet vilpitön. Tällaisten kommenttien ei tarvitse tyrehdyttää keskustelua.

Paul Copan antaa selkeitä, ytimekkäitä ja punnittuja vastauksia kriittisiin huomautuksiin. Hän osoittaa, kuinka voimme "kärsivällisesti, käytännöllisesti, rukoillen ja Jumalan armosta" vastata kyseenalaistajille lempeästi. Silloin on mielekkäämpää keskustella niiden kanssa, jotka vastustavat uskoamme.

Filosofian tohtori Paul Copan toimii filosofian ja etiikan professorina Palm Beach Atlantic -yliopistossa Floridassa. Häneltä on julkaistu useita kansantajuisia kirjoja, joissa hän puolustaa kristillistä uskoa.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524758024
ISBN 978-952-475-802-4
Kirjailija Copan Paul
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Susanna Hirvikorpi
Sivumäärä 272 s.
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 1. painos
Kirjastoluokka 23
Formaatti 134 x 210
Sidonta nidottu