Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Tulevaisuuden ja toivon kirja

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

27.9 27,90 €

Info

ILMESTYMISKIRJA SISÄLTÄÄ yli viisisataa viittausta Vanhaan testamenttiin. Ilman Vanhaa testamenttia Ilmestymiskirjaa on vaikea ymmärtää tai se ymmärretään väärin.
Kpl:

ILMESTYMISKIRJA SISÄLTÄÄ yli viisisataa viittausta Vanhaan testamenttiin. Ilman Vanhaa testamenttia Ilmestymiskirjaa on vaikea ymmärtää tai se ymmärretään väärin. VT:n profetiat ja Ilmestymiskirjan nivoo yhteen Jeesuksen lopunaikojen käsittelevät opetukset.

Valkama on vakuuttunut, että Ilmestymiskirja on tarkoitettu ymmärrettäväksi.

''Ilmestymiskirja on ennen kaikkea tulevaisuuden ja toivon antaja. Se kertoo voimakkaasti siitä, että elämä Maa-planeetalla ei ole ihmisen varassa. Olemme kuormittaneet planeettaamme saasteilla. Ihmisen pahuus, itsekkyys ja ahneus tuhoavat jatkuvasti elinmahdollisuuksia. Jumala ei kuitenkaan ole jättänyt tulevaisuutta ihmisen käsiin. Hänellä on suunnitelma maailmaamme ja meitä varten. Historia - sekä mennyt että tuleva - on hänen kädessään.''

Ilmestymiskirjan pääsanomana eivät olekaan Jumalan vihan maljat ja muut hirvittävät vitsaukset. Sen sijaan kirja rohkaisee meitä uskomaan, että Jumala pitää huolen omistaan. Kaikki on Jumalan käsissä, ja hän vie pelastustyönsä päätökseen.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789516196407
ISBN 978-951-619-640-7
Kirjailija Pirkko Valkama
Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie
Ilmestymisvuosi 2018
Kirjastoluokka 22.22
Formaatti 217 mm x 135 mm
Sidonta sidottu