Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

UKK

Nettikirjakaupan UKK

Sain viallisen tuotteen tai tilaamani cd/dvd-levy ei toimi?

Ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nettikirjakauppa.com tai Ota yhteyttä, niin annamme sinulle ohjeet palautusta tai vaihtoa varten. Pyrimme vaihtamaan viallisen tuotteen priimakuntoiseen.  Voimme myös neuvotella hinnan alennuksesta.

 

Tilaamani kirja/cd/dvd ei vastannut tarpeitani, voinko palauttaa tuotteen?

Nettikirjakauppa.comista tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus postipaketin noutohetkestä alkaen (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien noutopäivä). Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14. päivää seuraavana arkipäivänä. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, esimerkiksi muovistaan avattua CD/DVD/tietokoneohjelmaa ei voi palauttaa.

Noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin tilaus on toimitettu kuluttajalle kotiin tai noudettu postin noutopisteestä/pakettiautomaatista. Asiakkaan velvollisuus on todistaa tämä päivä esimerkiksi kuitin tai postileiman avulla.

Palautuksesta maksetut rahat siirretään takaisin palauttajan erikseen ilmoittamalle pankkitilille.

Tuotteen voit palauttaa maksutta käyttämällä Postista saatavaa ASIAKASPALAUTUS -osoitekorttia. Saat Postista palautuskuitin todisteeksi palautuksestasi. Liitä tuotteen mukaan lähetyslista sekä pankkitilisi numero. Kirjoita palautusosoitteeksi:

Asiakaspalautus
Nettikirjakauppa.com
Helsingintie 236
13430  HÄMEENLINNA

 

Tilaamani tuote ei ole saapunut vaikka tilauksesta on yli 7 arkipäivää.

Ota yhteys asiakaspalvelu@nettikirjakauppa.com tai Ota yhteyttä. Pyrimme aina ilmoittamaan viivästyksistä sähköpostitse.

 

En ole saanut tilausvahvistusta tilauksestani.

Mikäli olet luonut tilin ja rekisteröitynyt nettikirjakauppa.com-asiakkaaksi, näet tilauksesi kirjautumalla sisään nettikirjakauppa.com-sivustolla. Jos et ole rekisteröitynyt asiakas, on sähköpostiosoite ehkä ollut virheellinen. Ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@nettikirjakauppa.com tai Ota yhteyttä niin lähetämme tilausvahvistuksen sinulle.

 

Olen julkaissut kirjan/levyn/muun tuotteen. Miten voisin saada tuotteen nettikirjakauppa.com valikoimaan?

Mikäli kirja tai levy sopii kristilliseen arvopohjaamme, voit tarjota kirja/levyä/tuotetta meille myyntiin. Myyjän täytyy olla alv-rekisteriin merkitty toiminimi, yritys tai yhdistys. Ota yhteys asiakaspalvelu@nettikirjakauppa.com tai Ota yhteyttä.

 

En löydä valikoimastanne etsimääni tuotetta?

Kattava hakumme osaa etsiä kirjaa nimen, kirjoittajan, kustantajan tai aiheen perusteella. Mikäli tuotetta ei silti löydy, voi tuote olla joko loppuunmyyty tai sitä ei ole vielä lisätty kauppaamme.