Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Uskalsin kutsua häntä isäksi

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

15 15,00 €

Info

Bilquis Sheikh oli pakistanilainen ylhäisörouva, loisteliaiden seurapiirikutsujen emäntä. Sitten hän teki vaarallisen siirron: kääntyi kristityksi.
Kpl:

Häntä ohjattiin ihmeellisten unien ja näkyjen kautta hankkimaan kielletty kirja, Raamattu. Kun hän vihdoin uskalsi rukoilla Jumalaa Isänä, hän näki yliluonnollisen kirkkauden huoneessaan.

Bilquis Sheikh oli pakistanilainen diplomaatinrouva, loisteliaiden seurapiirikutsujen emäntä. Hän oli osallistunut myös maansa taloudellisen kasvun kehittämiseen ja nautti suurta arvonantoa. Koettuaan henkilökohtaisen pettymyksen hän vetäytyi sukutilalleen. Hänellä oli kuitenkin mahtavia ystäviä, turvanaan ylhäinen suku ja ilonaan maineikas puutarha.

Sitten kaikki muuttui: Bilquis koki tuonpuoleisen maailman todellisuuden niin vastustamattomasti, ettei voinut jatkaa ylellistä elämäänsä. Vaikka kristinuskosta puhuminen tiesi muslimille ylhäisellekin hengenvaaraa, Bilquis lähti uudelle tielle ja ryhtyi jopa sielunhoitajaksi ja puhujaksi. Kirjan loppusanoissa Bilquis Sheikhin länsimaalainen ystävä muistelee "kukkarouvaa" ja muistuttaa siitä, mitä idällä on tarjottavana lännelle

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757942
ISBN 978-952-475-794-2
Kirjailija Sheikh Bilquish
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Maija Roinila
Sivumäärä 203
Ilmestymisvuosi 2016
Kirjastoluokka 99
Formaatti 134 x 210
Sidonta nidottu