Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Uskosta uskoon

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

10,00 € 17,90 €

Info

Roomalaiskirje 1-8
Kpl:
Kieliasultaan hienotunteisesti uudistettu ja ulkoasultaan selkeytetty painos rakastetusta klassikosta tarjotaan nyt uusille sukupolville.

"Vuosien toiveeni on toteutunut. Avain Raamattuun -sarjassa ilmestyy kirja Uskosta uskoon. Uusi Tie julkaisi teoksen edellisen kerran vuonna 1975, ja kirjalla on käsittääkseni ollut suuri merkitys kansanlähetyksen keskuudessa. Itse luin sitä nuorena opiskelijatyöntekijänä alunperin norjaksi, aj tein siitä peräti kolmet muistiinpanot, jotta käsittäisin ja musitaisin kaiken olennaisen. Andersenin kirja on ollut yksi tärkeimpiä oppilaitani lain ja evankeliumin ymmärtämiseen, ei vain päälläni vaan myös sydämelläni. 

Andersen oli sokea pappi, jonka syntymästä tulee vuonna 2007 kuluneeksi 100 vuotta. Kirja on koottu hänen luennoistaan. Pelastuksen perustotuudet on siinä esitetty yksinkertaisella, käytännöllisellä ja helppolukuisella tavalla. Kirja on saanut myös uuden käännös- ja taittoasun.

Andersenin opetus on evankelista, vapauttavaa ja raamatullista. Se osoittaa tien Kristuksen sisäiseen tuntemiseen nykyisen opillisen moninaisuuden keskellä. Nyt myös uudella sukupolvella on mahdollisuus päästä osalliseksi sen sanomasta. Ethän unohda tätä kirjaa myöskään valitessasi lahjaa uskoville tai pelastusta etsiville ystävillesi." Liisi Jokiranta, 2007

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789516194748
Kirjailija Öivind Andersen
Kustantaja Kustannus Oy Uusi Tie
Sivumäärä 322
Sidonta sidottu
Lisätietoa 2. uudistettu ja korjattu p.
Kirjastoluokka 22
Ilmestymisvuosi 2007