Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Uupumuksesta uuteen alkuun

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

23 23,00 €

Info

Kirja on kuvaus yhden ihmisen uupumisesta ja toipumisesta. Se on myös puheenvuoro kristillisen uskon kipupisteistä ja luottamuksesta. Toipuminen avaa uusia ovia ja on uuden alku.

Kpl:

Kirja on kuvaus yhden ihmisen uupumisesta ja toipumisesta. Se on kertomus siitä, kuinka oman hyvinvoinnin laiminlyönti, sisäiset ristiriidat ja stressitekijöiden liian suuri määrä luovat kestämättömän yhtälön, josta on seurauksena täydellinen väsyminen ja pysähtyminen.

Kirjassaan Sari Savela käy läpi elämänsä vaiheita ja samalla valottaa uupumisen taustoja ja syitä monipuolisesti, alkaen lapsuudestaan ja nuoruudestaan.

Kirja on myös puheenvuoro kristillisen uskon kipupisteistä ja luottamuksesta. Usko riisutaan kaikesta omasta suorittamisesta, kun voimat ehtyvät ja uupumus saa yliotteen. Uupumuksesta toipuminen avaa uusia ovia ja on uuden alku.

Uupumuksesta uuteen alkuun on kokemusasiantuntijan painava puheenvuoro uupumisesta ja hitaasta toipumisesta. Kirjassa yhdistyvät tutkimustieto ja kokemus. Sari Savela avaa elämäntarinansa sen kipukohtia kaihtamatta. Uupumuksesta uuteen alkuun on yhdistelmä mukaansatempaavaa romaania ja hyvää tietokirjaa. -Saara Kinnunen, Psykoterapeutti

Espoolainen Sari Savela on media-alan moniosaaja ja kauppatieteen maisteri.

 

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524757331
ISBN 978-952-475-733-1
Kirjailija Sari Savela
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 144
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 1. painos
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu