Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Valloittava salaisuus

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

28 28,00 €

Info

Kirjan ydinsanoma on: sydämesi on tärkempi kuin mikään muu koko luomakunnassa. Pienen tytön haaveet ja aikuisen naisen kaipaus kertovat siitä, millaiseksi ihmiseksi Jumala on hänet luonut.
Kpl:

Jokainen nainen on kerran ollut pieni tyttö. Ja pienillä tytöillä on sydämessään unelmia: he haluavat tempautua romanssin pyörteisiin, näytellä suuren seikkailun tärkeässä roolissa, olla tarinan kaunottaria. Nämä unelmat ovat paljon enemmän kuin lapsen hössötyksiä, väittävät John ja Stasi Eldredge. Ne ovat naisen sydämen salaisuus.

Kirjan ydinsanoma on: sydämesi on tärkempi kuin mikään muu koko luomakunnassa. Pienen tytön haaveet ja aikuisen naisen kaipaus kertovat siitä, millaiseksi ihmiseksi Jumala on hänet luonut. Jumala haluaa olla jokaisen naisen sankari, hän haluaa pelastaa jokaisen naisen sydämen ja vapauttaa naiset elämään täyttä elämää naisina.

Avioparin yhteinen kirja paljastaa valloittavan salaisuuden, joka voi yllättää niin naiset kuin miehetkin...

John Eldredge on Coloradossa toimivan Ransomed Heart™ Ministries -järjestön perustaja ja johtaja. Hän on kirjoittanut useita kirjoja. Stasi Eldredge on koulutukseltaan sosiologi.

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 978-952-475-351-7
ISBN 9789524753517
Kirjailija John Eldredge, Stasi Eldredge
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Kääntäjä Tölli Johanna
Sivumäärä 240
Sidonta sidottu
Painos 3.painos
Kirjastoluokka 17.3
Ilmestymisvuosi 2018
Formaatti 134 x 213 mm