Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Varhaiset kristityt - Tätä on kristinusko -sarja

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

17 17,00 €

Info

Tämä kirja tutustuu varhaisten kristittyjen elämään ja historiaan. Keitä olivat uskomme alkumetrejä rakentamassa olleet – mistä yhteiskuntaluokista he tulivat ja miten he elivät? Toukokuu 2011.
Kpl:
Varhaiset kristityt elivät voimakkaasti muuttuvassa kulttuurisessa ympäristössä. Maalaismiljööstä oli siirrytty kaupunkeihin ja juutalaisen kulttuurin rinnalle alkoi hivuttautua monikulttuurisuus. Tämä kirja tutustuu varhaisten kristittyjen elämään ja historiaan. Keitä olivat uskomme alkumetrejä rakentamassa olleet – mistä yhteiskuntaluokista he tulivat ja miten he elivät?

Mikael Sundqvist on Uuden testamentin eksegetiikan tohtori, jonka tutkimusalaan kuulu myös patristiikka. Hänen väitöskirjansa käsitteli Paavalin lakikäsitystä ja sen tulkintaa varhaiskristillisyydessä.

TÄTÄ ON KRISTINUSKO -SARJA
Millaista oli kristinusko, kun se vielä oli upouusi asia maailmassa? Mistä kristinuskossa on kysymys ja mitä tieteellinen tutkimus siitä sanoo?

Tätä on kristinusko –sarja palvelee laajana ja kattavana käsikirjastona erityisen hyvin pienryhmien vetäjiä, opettajia ja seurakunnan työntekijöitä sekä kaikkia kristinuskon lähtökohdista kiinnostuneita.

Taskukokoiset kirjat ilmestyvät kolme kerrallaan, kahdesti vuodessa.Kirjoittajat ovat alan akateemisia asiantuntijoita. Sarjan toimittaa dos. teol.tri Tom Holmén (Åbo Akademi, Helsingin yliopisto).

Tätä on kristinusko -sarjassa aiemmin ilmestyneet kirjat

Ilmestyy vuonna 2011

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

ISBN 9789518885705
Kirjailija Mikael Sundkvist
Kustantaja Perussanoma Oy
Kääntäjä ei saatavilla
Sidonta ei saatavilla
Painos ei saatavilla
Lisätietoa ei saatavilla
Kirjastoluokka ei saatavilla
Ilmestymisvuosi ei saatavilla
Formaatti ei saatavilla
Ennakkotilaustuote (Toimitukset alkavat pvm) ei saatavilla