Ostoskori

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
Kategoriat

Viisi toimintahäiriötä tiimissä

Saatavuus: 1-5 arkipäivää

36 36,00 €

Info

Kertomus kuvitteellisesta huipputeknologiayrityksestä, jonka johtotiimin takkuilu uhkaa koko yhtiötä. Sisältää käytännön ohjeita tiimityön korjaamiseksi.
Kpl:

Kathryn Petersen on Decision Tech -yhtiön tuore toimitusjohtaja. Hän kohtaa heti äärimmäisen haasteen: johtotiimissä on kitkaa, joka uhkaa koko yhtiön toimintaa. Saako Kathryn tiimin puhaltamaan yhteen hiileen? Saako hän potkut? Kaatuuko yhtiö?

Patrick Lencionin kertomus kuvitteellisesta huipputeknologiayrityksestä tempaa mukaansa.  Kathrynin taitava eteneminen tiiminrakentajana on aika ajoin kuin eleetöntä mutta jännittävää shakinpeluuta. Jokainen siirto on harkittava tarkkaan, virheisiin ei ole varaa.

Kertomuksen edetessä avautuvat tiimin viisi perusheikkoutta,  toimintahäiriötä, jotka on saatava korjattua. Samat häiriöt haittaavat monien tosielämän tiimien toimintaa — parhaimpienkin. Kirjan lopussa onkin ytimekäs yhteenveto ja käytännön ohjeita toimintahäiriöiden poistamiseksi ja tiimityön tehostamiseksi.

Patrick Lencioni on liikkeenjohdon asiantuntija, konsultti, puhuja ja menestyskirjailija. The Table Group -yrityksen perustajana ja johtajana hän on antanut neuvontaa sekä yritysten toimitusjohtajille ja johtotiimeille että seurakuntien ja yleishyödyllisten järjestöjen johtajille. Lencionin näkemyksistä ja toiminnasta on kirjoitettu useissa liike-elämän julkaisuissa. Häneltä on julkaistu aiemmin teos Avoimeksi riisuttuna (Päivä 2011).

Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää arvosteluja. Kirjaudu tästä.

EAN 9789524756839
ISBN 978-952-475-683-9
Kirjailija Patrick Lencioni
Kustantaja Päivä Osakeyhtiö
Sivumäärä 240 s.
Ilmestymisvuosi 2014
Kirjastoluokka 17.3
Formaatti 134 x 210 mm
Sidonta sidottu
Lisätietoa Suojapaperi